Salata de orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei gras
  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa
  • ulei
  • otet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se coc si se curata, dupa care se taie bucatele mici.

Se pot folosi si ardei copti si congeleti pentru iarna.

Orezul spalat se pune la fiert in apa cu sare, la foc mic.

Ceapa si mararul se toaca marunt.

Orezul se amesteca cu ardeii, ceapa si mararul.

Salata se sareaza si se pipereaza.

Se adauga ulei, se acreste cu otet.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise