Salata de orez cu ananas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de orez cu bobul lung,
  • 1 cutie de ananas bucati,
  • 125 g alune caju, prajite si sarate,
  • sare, piper

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se scurge de apa daca este surplus si se lasa sa se raceasca. Se adauga bucatii de ananas in cantitatea dorita si alunele usor maruntite, sare si piper. Se da la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise