Salata de Orez cu Branza si Iaurt

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez cu bobul lung
  • 2 ardei grasi (pentru culoare
  • alegeti unul rosu si unul galben sau verde) 250 g telemea
  • 4-5 catei de usturoi
  • 300 g iaurt
  • 250 g branza dulce de vaca
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
  • 1 fir de ceapa verde.

Mod de preparare

Punem orezul la fiert, acoperit, si amestecam des, timp de 10-15 minute sau pana cand orezul este fiert (in functie de tipul de orez, timpul de fierbere este diferit). Dupa aceea, il punem intr-o strecuratoare si il clatim cu apa rece.Taiem ardeii si telemeaua cubulete mici si le amestecam.Intr-un castron separat, amestecam usturoiul pisat cu iaurtul si cu branza de vaci faramitata bine cu furculita, iar peste acestea adaugam mararul tocat si piperul si gustam de sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise