Salata de orez cu jambon si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez cu bobl lung,
  • 150 ga jambon,
  • 100 g cascaval afumat,
  • 2 oua fierte,
  • cateva frunze de salata verde,
  • 1 lingurita mustar,
  • 2 linguri otet,
  • 4 linguri ulei,
  • sare, piper

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa apoi sa se raceasca. Ouale se fierb si se taie felii. Jambonul taiat fasii, se prajeste 5-7 minute in 1 lingurita ulei. Cascavalul se taie bucatele foarte mici. Se pun intr-un vas, cateva frunze de salata verde, orezul, jambonul, cascavalul si se adauga sosul facut din mustar, ulei, otet, sare, piper. Se amesteca bine si se orneaza cu felii de ou

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise