Salata de orez cu jambon si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez cu bobl lung,
  • 150 ga jambon,
  • 100 g cascaval afumat,
  • 2 oua fierte,
  • cateva frunze de salata verde,
  • 1 lingurita mustar,
  • 2 linguri otet,
  • 4 linguri ulei,
  • sare, piper

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa apoi sa se raceasca. Ouale se fierb si se taie felii. Jambonul taiat fasii, se prajeste 5-7 minute in 1 lingurita ulei. Cascavalul se taie bucatele foarte mici. Se pun intr-un vas, cateva frunze de salata verde, orezul, jambonul, cascavalul si se adauga sosul facut din mustar, ulei, otet, sare, piper. Se amesteca bine si se orneaza cu felii de ou

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise