Salata de Orez cu Pate de Masline, Ton si Branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 farfurii pline cu orez ( bobul mai subtire sau basmanti) ... fiert si racit imediat sub apa rece
  • * 50-60 g. pate (crema) de masline
  • * 160 g. ton in conserva
  • * branza gen telemea sau feta
  • * rosii mici cireasa sau alt tip
  • * ulei de masline

Mod de preparare

Se fierbe orezul, in apa cu sare iar cand este gata il clatiti cu apa rece, il lasati putin, sa se scurga. Il puneti intr-un castron si adaugati tonul faramitat, branza taiata cubulete, rosiile taiate bucatele nu prea mari si pateul de masline emulsionat cu cateva linguri de ulei de masline. aca tonul este conservat in ulei, il puteti folosi pe acela. Adaugati sare (daca este nevoie) si amestecati bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise