Salata de orez cu ton, legume si capere

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 1 bucata dintr-o telina
  • 150 g mazare congelata
  • 300 g broccoli congelat
  • 200 g orez cu bob lung(neaparat!)
  • 500 ml apa
  • 1 ceapa
  • 4 doze de ton (a 80 g/doza) în ulei de masline
  • multe frunze de busuioc
  • capere
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • otet de vin rosu.

Mod de preparare

Am curatat si feliat morcovii.

Telina se curata si se taie juliene.

Se adauga o ramurica de busuioc pentru aroma.

Se toaca ceapa marunt (nu exagerat) si se amesteca cu 2-3 linguri de ulei si otet de vin rosu, dupa gust.

Se aduga ramurele de busuioc!

Se adauga caperele apoi legumele fierte si racorite si cu putina sare,

tonul cu tot cu uleiul de masline (fiecare doza are cam o lingura de ulei de masline)si orezul fiert.

Se amesteca si se condimenteaza bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise