Salata de orez cu ton si banane

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g orez cu bobul lung,
  • 1 cutie de ton,
  • 2 banane,
  • 1 ardei rosu,
  • 100 g smantana,
  • 1/2 lingurita curry,
  • sare, piper, ulei de masline, otet

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert in apa si sare, respectand indicatia de fierbere dupa ambalaj, se scurge de surplusul de apa si se lasa la racit. Se adauga tonul scurs, ardeiul taiat in bucatele mici, bananele taiate rondele si curry. Din smantana, sare, piper, 5 linguri ulei de masline, 2 linguri de otet, se face un sos care se toarna peste salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise