Salata de orez cu ton si dovleac

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): o conserva ton in ulei (125 g),
  • 100 g boabe porumb (din conserva),
  • 1 felie dovleac (curatat de seminte si coaja si taiat in bucati de 1 cm),
  • 1 lingura unt,
  • 2 portocale,
  • 1/2 lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • 150 g orez fiert (cu bobul lung).

Mod de preparare

Se curata portocalele de coaja si se taie in bucati potrivite (la fel ca dovleacul). Se incinge untul si se caleste dovleacul pe toate partile pana se inmoaie. Se sareaza, se pipereaza si se scoate pe o farfurie. In untul ramas, se trec repede si portocalele, lasandu-le pe foc circa 1-2 minute. Se scot si se amesteca cu dovleacul. - Se scot din conserva si se scurg tonul si porumbul. Tonul se faramiteaza putin. Intr-un castron se amesteca orezul fiert si scurs cu pestele, dovleacul, portocalele si porumbul. Se serveste cu maioneza verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise