SALATA DE OU CU CEAPA PRAJITA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 3 castraveciori murati [mici]
  • 1 lingura mustar
  • 150 g maioneza
  • 50 g smantana
  • 30 g capere
  • 1 ceapa prajita.

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se toaca cu un cutit. Castraveciorii se taie cubulete marunte. Se amesteca mustarul, maioneza si smantana si se incorporeaza in sosul astfel obtinut ouale, castraveciorii si caperele bine scurse. La sfarsit, salata se presara cu ceapa prajita bine rumenita si se serveste cu piine de casa rumenita in cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise