Salata de Oua cu Ardei si Cascaval

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • o ceapa potrivita
  • 2 lamai
  • cimbru
  • 6 linguri ulei de masline
  • 200 g cascavl
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb, apoi se curata si se taie rondele.

Ardeii se taie cubulete, iar ceapa se toaca marunt.

Separat, se amesteca zeama de la lamai cu sarea, uleiul, piperul, cimbrul si se bate cu telul timp de cateva minute.

Peste oua, ardei si ceapa, se toarna sosul, se amesteca si se lasa salata sa stea timp de 15 minute.

Se presara cu cascaval ras din belsug.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise