Salata de oua cu rosii si ridichi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • oua fierte tari (7), rosii (6), castraveti (1), patrunjel tocat (2
  • linguri), maioneza (2 oua), branza telemea (75g), smintina (2 lingurite),
  • salata verde (1), ridichi, sare, piper.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile cu apa clocotita si se curata de pielite. Se taie

capacul fiecarei rosii si se curata miezul cu o lingurita. Se sareaza usor

si se rastoarna ca sa se scurga. Setoaca castraveciorul, se amesteca cu 2

pua zdrobite cu furculita, cu patrunjel tocat si cu 2 linguri de maioneza.

Se pune sarea si piperul. Se umplu rosiile cu acest preparat. Se acopera

un platou cu foi de salata si se asaza rosiile. Separat, se amesteca

branza cu smantana. Se inconjoara rosiile cu acest amestec. In mijlocul

fiecarei rosii se pune un varf de albus fiert. Pe marginea platoului se

aranjeaza felii de ou garnisite cu cate o ridiche. Restul maionezei se

serveste alaturi, in sosiera.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise