Salata de pasta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500g pasta fiarta si racita,
  • - 125g creveti,
  • - o mana de foi de busuioc,
  • - 50ml ulei de masline,
  • - 5-6 rosii mai mici,
  • - o jumatate ceapa rosie,
  • - o mana de masline negre fara sambure,
  • - sare,
  • - piper.

Mod de preparare

Pasta o fierbeti,o raciti cu apa rece,si o condimentati cu ulei de masline. Crevetii ii fierbeti 8 minute in apa calda cu sare. Maslinele le taiati rondele, rosiile cubulete sau felii, ceapa pastisori. Busuiocul il bateti bine cu blenderul, cu 2 linguri ulei, sare, piper, condimentati pasta, cu acest amestec, adaugati celelalte ingrediente, sarati, piperati, decorati cu 2-3 foi de busuioc, puneti in frigider si serviti dupa 2 ore.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise