Salata de paste cu fasole verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 250 g paste late
  • # 350 g fasole verde
  • # 175 g praz
  • # 275 g smantana
  • # 75 g telemea
  • # 25 g parmezan sau cascaval
  • # 125 g sunca afumata
  • # piper
  • # sare

Mod de preparare

1. Fierbi pastele in apa clocotita sarata, respectand timpul indicat pe ambalaj.

2. In timp ce se pregatesc pastele, speli fasolea, o cureti si o rupi in 2-3 bucati, pe care le fierbi timp de 8 minute, intr-un vas separat, cu apa usor sarata.

3. Speli, cureti si tai rondele prazul, apoi il oparesti timp de 30 de secunde si il scurgi.

4. Scurgi in strecuratoare pastele fierte si fasolea. Tai sunca in felii subtiri sau cubulete, dupa preferinta.

5. Razi branza si parmezanul. Pui smantana intr-o craticioara, cu jumatate din cantitatea de branza si parmezan. Le incalzesti pana la primul clocot, apoi stingi focul si omogenizezi sosul.

6. Amesteci usor pastele cu legumele, sunca si branzeturile ramase, condimentandu-le cu piper dupa gust.

7. Aduci pastele la masa, cu sosul de smantana alaturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise