Salata de pepene cu grapefruit

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800gr pepene galben
  • 300gr grapefruit rosu
  • 1 salata chinezeasca
  • 1 lamaie
  • 1/2 legatura menta

Mod de preparare

Pepenele galben se taie cum dorim fiecare,se indeparteaza semintele si se scote miezul cu o lingura,lasand putin din acesta pe coja.

Miezul se taie in cubulete mi mici si se pune intr-un castron,iar deasupra se pune salta chinezesca taiata in fasii.

Jumatate din grapefruit se pune peste salata si pepene,iar restul se stoarce intr-un vas cu frunzele de menta tocata

Compozitia se acreste cu lamaie,se torna peste salata ,iar cu acestea se umple jumatatile de pepene si se orneaza cu frunze de menta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise