Salata de pepene rosu, feta si menta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g pepene rosu fara seminte
  • 1 lingura suc de lime
  • 100 g branza feta maruntita
  • 2 linguri ulei de masline
  • menta proaspata maruntita
  • 1/2 ceapa rosie feliata
  • 75 g maslin

Mod de preparare

Puneti ceapa si sucul de lime intr-un bol si lasati-o 10 minute - lamaia va scadea din iuteala cepei.

Amestecati apoi pepenele taiat cuburi, feta, ceapa, maslinele, sucul de lime si menta; turnati ulei de masline deasupra si amestecati usor, dati la rece 30 de minute si puteti savura minunata salata!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise