Salata de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g file de peste alb fara piele
  • 1 ceasca de frunze de patrunjel
  • 80 g salata creata
  • sucul si coaja de la o portocala
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 ceapa rosie taiata fin
  • 2 lingure capere la borcan scurse si uscate
  • 4 felii paine de secara toast

Mod de preparare

Incingeti 2 lingurite de ulei intr-o tigaie de teflon la foc mediu.

Adaugati pestele, asezonati-l cu sare si piper si lasati pe foc 3 - 4 minute sau pana cand se aureste, apoi intoarceti pe cealalta parte, adaugati otet si o ceasca (250 ml) cu apa fierbinte si mai lasati 3 - 4 minute pe foc sau pana se patrunde bine. Cand pestele este gata il transferati pe un platou.

Intr-un bol mare amestecati uleiul ramas, coaja de lamaie si cea de portocala, sucul de la citrice si mustarul, asezonati cu sare si piper adaugati restul ingredientelor taiate si amestecati usor, deasupra asezati somnul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise