Salata de peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g peste afumat dezosat
  • 240 g cartofi fierti
  • 120 g castraveti murati
  • 90 g rosii
  • 60 g mazare conservata
  • 30 g ceapa verde
  • 30 g frunze salata
  • 200 g maioneza
  • sare, piper
  • verdeata

Mod de preparare

Cartofii, castravetii si rosiile se taie in felii;

Pestele in bucatele;

Se amesteca toate aceste ingredient cu mazarea, ceapa tocata, frunzele de salata, maioneza;

Se orneaza cu bucatele de peste, legume si verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise