Salata de peste afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti afumati (preferabil macrou)
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 2 oua
  • 1 sfecla rosie
  • sare, piper, patrunjel, otet balsamic, ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii si sfecla, in coaja.

Se fieb ouale cam 5 -7 min. astfel incat sa fie tari.

Intre timp se curata ceapa, se taie pestisori, se pune intr-un castron de portelan. Se adauga peste ceapa otet, sare, piper si ulei, astfel incat aroma cepei sa difuzeze in acest amestec, iar ceapa sa isi piarda iuteala.

Se curata de coaja cartofii si sfecla, se taie in felii, se pun in castron. Se adauga pestele rupt in bucatele si ouale taiate felioare, se amesteca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise