Salata de peste afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g peste afumat 500 g cartofi 5 castraveti murati potrivit de mari 10 masline fara sambure 2-3 bucati de gogosar la otet 200 ml maioneza light piper

Mod de preparare

Pestele afumat se curata bine de spini si piele, apoi se taie marunt. Cartofii se fierb in coaja, se curata de calzi si se taie cubulete. Castravetii si gogosarii se taie marunt, ca pentru salata boeuf. Se amesteca cu maioneza si celelalte ingrediente intr-n castron.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise