Salata de peste cu legume si maioneza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g peste fiert sau marinat
  • 300 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 100 g mazare
  • 200 g maioneza
  • 1 lingura de mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Legumele se fierb, se taie in patratele mici, se amesteca cu o parte din maioneza si apoi se adauga mustarul, sare si piper dupa gust. Pestele fiert, sarat sau marinat, se curata de oase si de pielita, se taie ca si legumele marunt si se amesteca impreuna cu salata. Se orneaza salata cu restul de maioneza si se garniseste cu felii de oua si masline. Se serveste ca salata aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise