Salata de peste cu rosii si maioneaza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste 400 de grame macrou marinat; rosii 1 kg; ceapa verde; porumb din cutie.; knorr dresing ; delikat piper;maioneza; nuca 200 de grame.

Mod de preparare

Rosile se spala si se taie marunt. Se pun in castron. Se amesteca cu ceapa rosie solzisorii, se pune si ceapa verde se taie marunt. Se amesteca cu bucatele de paste si porumb, se scurge si se pune marar delikat si piper. Se pun bucatele de nuca si maioneza, se amesteca, apoi se pune marar si dresing knor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise