Salata de peste cu rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Somon afumat – 200 g
  • Avocado (matur) – 4 buc.
  • Lămâie – 4 buc.
  • Usturoi – 4 căţei
  • Roşii proaspete – 4 buc.
  • Roşii cherry – 10 buc.
  • Brânză dulce - 200 g
  • Iaurt natural – 100 ml
  • Tabasco – după gust
  • Mărar proaspăt
  • Frunze de pătrunjel
  • Coriandru proaspăt
  • Sare, piper alb, proaspăt măcinat.

Mod de preparare

Brânza dulce se frământă împreună cu iaurtul, cu ierburi proaspete tocate mărunt, usturoi şi tabasco. Se condimentează după gust cu suc de lămâie sare şi piper. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţă, se taie, se scot seminţele şi se taie în cuburi. O parte din somon se taie în felii lungi şi subţiri,

păstrându-se 4 felii. Avocado se curăţă de coajă, se taie în două, se scot sâmburii. Salata se decoreaza si se pun peste ea roşiile tăiate şi sosul de iaurt şi ierburi. Se condimentează după gust şi se amestecă delicat

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise