Salata de piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g salata verde,
  • - 1 ardei gras rosu,
  • - 100 g ciuperci Champignon,
  • - 4 cepe verzi,
  • - 50 g masline negre,
  • - 1 ceapa uscata,
  • - sare, piper,
  • - 1 lingura bulion,
  • - sucul de la 1/2 lamaie,
  • - 3 linguri ulei,
  • - sos picant facut din putina pasta de ardei iuti si ulei si samnatana o lingurita si 3-4 linguri apa
  • - 2 piepti pui (cca. 200 g fiecare)

Mod de preparare

Se curata si se spala salata verde. Ardeiul gras se taie fasii. Se curata ciupercile si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Maslinele fara samburi se taie rondele.Se curata si se toaca ceapa. Se amesteca separat cu: ulei, sare, piper,bulion, sucul de lamaie. Carnea se spala, se sareaza si se pipereaza si se prajeste in ulei 10-15 min. Se scoate si se taie felii. Salata se stropeste cu sosul preparat mai devreme si se asaza deasupra carnii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise