Salata de piept de pui cu paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste (spirale)
  • de preferat in 3 culori
  • 1 piept de pui
  • o cutie de porumb dulce
  • o cutie mica de mazare
  • 3-4 linguri de maioneza
  • 1 cutie (200 g) de iaurt cremos Se pun pastele la fiert in apa clocotita
  • cu sare sau vegeta.

Mod de preparare

EDupa ce au fiert, se scurg si se pun in vasul in care se va prepara salata. Intre timp, se taie cubulete mici pieptul de pui si se prajeste in ulei sau unt, cu vegeta si piper. Cand este gata, se scurge si se rastoarna in vasul de salata. Se adauga mazarea si porumbul, maioneza si iaurtul, piper si, daca mai este nevoie, sare si se amesteca.ste delicioaa imediat dupa preparare, dar poate fi servita si in ziua urmatoare, daca este pastrata la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise