Salata de piersici

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa (1 pahar)
  • piersici rosii (8)
  • zahar pudra (150g)
  • vin (1/2 pahar).

Mod de preparare

Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea in clocote

piersicile descojite si taiate in doua. Dupa 2-3 clocote, se scot

piersicile intr-o compotiera. Siropul se lasa sa fiarba pana se ingroasa

bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici. Se lasa sa se racesca

si se pune la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise