Salata de piersici

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa (1 pahar)
  • piersici rosii (8)
  • zahar pudra (150g)
  • vin (1/2 pahar).

Mod de preparare

Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea in clocote

piersicile descojite si taiate in doua. Dupa 2-3 clocote, se scot

piersicile intr-o compotiera. Siropul se lasa sa fiarba pana se ingroasa

bine, se adauga vinul si se toarna peste piersici. Se lasa sa se racesca

si se pune la rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise