Salata de praz cu somon afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g praz (fara partile verzi),
  • 150 g somon afumat (felii),
  • 1 lamaie,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Se taie feliile de somon fasii late de 2 cm. Se curata prazul, se taie in doua pe lung, se spala si se sterge cu un servet. Se taie fiecare jumatate mai intai bucati de grosimea unui deget, si pe urma fasii subtiri. Lamaia se spala in apa fierbinte, i se indeparteaza coaja cu un cutit foarte ascutit (ca sa fie cat mai subtire) si se stoarce. Jumatate din coaja se taie bastonase. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza, se pipereaza si se lasa cel putin o ora sa se patrunda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise