Salată de primăvară cu cuşcuş

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 150 gr cuşcuş
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura untisor
  • 1 legatura loboda
  • 4 rosii cherry
  • o jumatate de dovlecel
  • o jumatate de castravete
  • 1 ardei iute tocat marunt
  • 1 mana merisoare
  • Dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • sucul de la o lamaie

Mod de preparare

1. Punem cuşcuşul la inmuiat in apa fierbinte - aproximativ 10 minute (pana se umfla).

2. Spalam si taiem legumele si verdeturile.

3. Preparam dressingul: zeama de la 1 lamaie, 3 linguri ulei de masline, sare, piper proaspat macinat.

4. Cu o furculita amestecam cuşcuşul, punem peste verdeturile si legumele si la final dressingul.

Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda @www.sisterskitchen.ro cu paste oferite de Hutton.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise