SALATA DE PRIMAVARA CU FETA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g feta
  • 1/2 ceapa
  • 200g rosii soi pitic
  • 1/2 lingurit oregano proaspat
  • 2 linguri ulei masline
  • 1/2 delikat
  • 2 linguri de apa
  • 3 linguri de otet
  • sare
  • piper
  • 200g salata verde
  • o bagheta din faina itegrala

Mod de preparare

Ceapa si feta se taie cubulete, oregano se tocheaza marunt, rosiile se taie in 4 buc,se pun toate intr-un bol pt salata si se condimenteaza cu sare si piper,pe urma se adauga salata si se amesteca. Otetul,apa, uleiul si delicatul se amesteca intr-un bol separat dupa care compozitia obtinuta se toarna peste salata.

Salata se serveste cu bagheta.

Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise