Salata de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • 150 gr maioneza
  • 2 rosii
  • 10 15 frunze de salata verde
  • 50 gr masline
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare. Cand e gata, se scurge si se lasa la racit, dupa care se taie cubulete. Salata se spala, se scurge si se taie fasii subtiri. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele taiate, se adauga maioneza, maslinele fara samburi, sare, piper si dupa gust zeama de lamaie.

Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise