Salata de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pasare (200-300 g), 6-7 cartofi mijlocii, 2 mere mari, o telina
  • potrivita, 3 linguri cu virf de maioneza, o lingura de mustar, 3 linguri
  • de coniac, 3 oua fierte tari, un pahar de aspic, sare

Mod de preparare

Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati,

merele si telina crude, apoi carnea de pasare fiarta. Jumatate din

cantitatea de carne puneti-o in amestec. Adaugati peste cartofi merele,

carnea si maioneza, apoi mustar, coniac, piper si sare dupa gust.

Combinati usor compozitia si asezati-o cu grija pe platou. Deasupra

presarati restul de carne. De jur-imprejur, decorati salata cu rondele de

ou fiert si acoperiti-le cu un strat subtire de aspic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise