SALATA DE PUI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PIEPT DE PUI 400 GRAME,
  • ROSII 200 GRAME,
  • CASTRAVETI 100 GRAME,
  • 1 CEAPA, 1 SALATA, PORUMB 50 GRAME,
  • PATRUNJEL VERDE, PIPER ALB 1 GRAM, SARE 15 GRAME

Mod de preparare

PIEPTUL DE PUI SE PUNE LA FIERT IN APA SI SE SPUMEAZA.

JUMATATE DIN PIEPT SE TAIE IN BUCATI SUBTIRI. CEAPA SE CURATA SI SE TAIE ONELE, SE TAIE ROSIILE SALATA,IAR PATRUNJELUL SE TOACA MARUNT.

INTR-UN VAS SE AMESTECA BUCATILE DE PUI, PORUMBUL, CASTRAVETII, SAREA, PIPERUL,ULEIUL SE PRESARA VERDEATA.

SE SERVESTE CU DECOR LA ALEGERE.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise