Salata de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 g varza rosie
  • -1 salata verde
  • -300 g piept de pui
  • -1 rosie
  • -1 castravete
  • -2 linguri ulei de masline
  • -2 linguri otet sau zeama de lamaie
  • -sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare apoi se taie cubulete.

Varza se taie fideluta, salata se spala bine si se taie fasii, castravetele se taie rondele subtiri iar rosia se taie si ea rondele.

Se aseaza toate ingredientele, dupa imaginatie, pe un platou iar in timpul servirii se adauga sosul care se obtine din amestecul otetului, sarii si a uleiului de masline (sarea se dizolva in otet si apoi se adauga uleiul agitand foarte bine).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise