Salata de pui cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g piept de pui fiert
  • 100 g ceapa
  • 50 g ulei
  • 100 g castraveti murati
  • 100 g smantana
  • 200 g ciuperci calite
  • 100 g marar tocat

Mod de preparare

Ceapa se taie in inele si se caleste;

Castravetele se taie in cubulete mici;

Pieptul de pui si ciupercile se taie in fasii, se amesteca cu ceapa, castravetele si mararul, smantana;

Salata se orneaza cu felii fine de castraveti si verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise