Salata de pui cu ciuperci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame piept de pui
  • - 8 ciuperci proaspete
  • - 100 grame de mozarella
  • - un catel de usturoi
  • - 4 bucati de arpagic
  • - sare
  • -piper
  • - cateva frunze de salata verde
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste in putin ulei.

Ciupercile proaspete se taie in diverse forme.

Mozarella se taie cubulete.

Usturoiul si arpagicul se toaca marunt.

Intr-un castron pe un pat de salata verde se adauga toate ingredientele, sare, piper si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise