SALATA DE PUI CU FASOLE VERDE SI PORUMB

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 400 g vasole verde
  • 1 cutie mica de porumb(de 200 g)
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Fierbi carnea in apa cu sare,iar separat fierbi fasolea verde si si morcovi curatatii. Pui si 1 ou sa fiarba si cand e gata freci galbenusul fiert si racit cu cel crud. Adaugi uleiul putin cate putin,un praf de sare si de piper si amesteci pana obtii o maioneza. O subtiezi cu nustar si sare de lamaie si dai maioneza la rece. Dupa ce au fiert legumele si carnea,le scurgi de zeama,tai carnea si fasolea bucati,iar morcovii rondele. Le amesteci cu boabele de porumb scurse de zeama cu maioneza si mai adaugi sare si piper daca mai este nevoie. Salata e foarte buna dupa ce ai tinut-o la frigider jumatatae de ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise