Salata de pui cu grepfrut si migdale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 370 g piept de pui preparat la gratar, taiat cuburi
  • 50 g fulgi de migdale coapte
  • 2 grepfrut roz, curatate si taiate cubulete
  • 1 ceapa rosie mica taiata julienne
  • 1 ardei gras verde taiat cubulete
  • 2 linguri coriandru proaspat maruntit
  • 3 - 4 linguri maioneza light
  • frunze de salata verde creata
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Puneti intr-un bol mare puiul, fulgii de migdale, grepfrutul, ceapa si ardeiul; amestecati separat piperul, coriandrul si maioneza si turnati compozitia peste ingredientele din bol.

Dupa ce ati omogenizat compozitia, serviti pe frunze de salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise