Salata de pui cu maioneza şi iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui (1 sau 2)
  • 1 morcov crud
  • 1 castravete mediu
  • o ceapa
  • 1 ardei verde subtire
  • 2 catei usturoi
  • 1-2 linguri iaurt
  • 1-2 linguri maioneza
  • marar, sare, piper

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui şi se rupe faşii faşii. Se lasa sa se raceasca. Se taie morcovul, castravetele şi ardeiul in cubulete mici ca pentru salata boef. Se taie ceapa,mararul şi usturoiul marunt ca pentru mancare. Se amesteca toate legumele cu bucatelele de pui. Se preseaza sare şi piper. Intr-un castron separat se amesteca iaurtul cu maioneza dupa care se pune peste compozitia deja pregatita. Se serveste rece, ca aperativ. Se dubleaza cantitatile pentru o salata mai mare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise