1. Se incalzeste cuptorul in prealabil la 180°C. Se pun nuci le pe o foaie de copt si se coc 7 minute sau pâna devin usor crocante si aromate. Când se racesc suficient, se toaca mare.
2. Se incalzeste in prealabil gratarul. Se presara puiul cu 1/4 lingurita sare si 1/4 lingurita piper. Se frige la 15 cm de flacara, 4-5 minute pe fiecare parte sau pâna este facut. Se raceste la temperatura camerei, apoi se taie În bucati de 1 cm .
3. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, hreanul, maioneza, sucul de lamâie si restul de 1/4 lingurita de sare si 1/4 lingurita piper.
4. Se adauga nucile, puiul, strugurii, telina si merele; se amesteca ca sa se imbibe cu sos Knorr Grecesc se adauga laptuca Romaine si se amesteca din nou.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise