Salata de pui cu piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept/pulpe de pui(dezosate)
  • telina
  • morcovi
  • compot de piersici (jumatati de piersici)
  • smantana
  • lamaie

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui cu putina sare si se lasa la racit.

Se rad mocovii si telina si se stropesc cu putina zeama de lamaie.

Cand puiul este rece se taie cubulete si se amesteca cu morcovii si telina, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se prepara un dresing din : smantana si compot de piersici.

Amestecul astfel preparat se aseaza in jumatatile de piersici din compot.

Se serverste ca aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise