Salata de pui cu sfecla si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 sfecle rosii mici
  • 200 g cascaval
  • 1 grepfruit
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare

Mod de preparare

1. Speli bine sfecla si le dai la cuptor pentru o ora

2. Fierbi sau frigi pieptul de pui si apoi tai carenea bucati nu prea mici

3. Cureti sfecla si le tai cubulete iar grepfrutul il cureti de coaja si pielite si-l tai bucatele

4. Pregatesti maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert si ulei.Dupa ce s-a unflat ii pui zeama de lamaie , un praf de sare si smantana.Adaugi maioneza peste carne, sfecla, amesteci si o asezi pe un platou.

5. Ornezi cu albusul pe care il poti taia in diferite feluri asa cum te conduce imaginatia

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise