Salata de pui cu sfecla si tarhon

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 sfecla rosie
  • coapta
  • 2 mere
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • sare
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri maioneza
  • piper
  • tarhon verde
  • 1 salata

Mod de preparare

Pieptul se fierbe in apa cu sare.Cand a fiert carnea, se taie cuburi si se amesteca cu sfecla curatata si taiata cuburi mici.Se curata merele,telina si morcovii si se dau pe razatoare.Se amesteca mustarul cu maioneza si se pun peste legume si fructe;se sareaza.Frunzele de salata se asaza intr-un bol,se adauga salata si se presara tarhonul taiat fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise