Salata de pui cu sos de lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati piept de pui afumat, 200g broccoli, 200g conopida, 200g telina, 200g morcovi
  • Sos: 1 legatura ceapa verde, sucul de la 3 lamai, 1/2 lingurita miere, sare, piper, ulei de masline

Mod de preparare

Telina, morcovii si conopida se taie felii subtiri, iar broccoli il desfacem in buchetele. Toate legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Ceapa tocata marunt se amesteca cu mierea, sucul de lamaie, sarea, piperul si uleiul. Legumele se pun intr-un castron si peste ele se toarna sosul, apoi se asaza pieptul de pui afumat taiat cubulete sau fasii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise