Salata de rosii cu ceapa calita in vin

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g ceapa de arpagic (marunta),
  • 2 linguri untdelemn,
  • 200 ml vin rosu dulce,
  • 1 frunza de dafin,
  • 1 cuisoara,
  • sare,
  • piper macinat,
  • 1 lingurita zahar,
  • 500 g rosii,
  • 2 linguri otet diluat.

Mod de preparare

Se curata ceapa, cele mai mari se taie in doua si se calesc in untdelemn. Vinul rosu, foaia de dafin, cuisoara, sarea, piperul si zaharul se pun pe flacara mica si se lasa zece minute sa mijoteasca.

Se clatesc rosiile, se taie in felii de circa 1 cm si se pun pe un platou. Se sareaza, se pipereaza. Se adauga otet peste ceapa si se toarna totul peste rosii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise