Salata de rosii cu mozzarella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bile mozzarella (125 gr fiecare)
  • 6-8 rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g parmezan ras
  • 30 g simburi de pin
  • 125 ml ulei
  • sare, piper
  • 1 lingura otet aromat

Mod de preparare

Brinza mozzarella se taie felii. Rosiile se spala, se curata si se taie felii. Feliile de rosii si mozzarella se aseaza pe farfurii. Se prajesc simburii de pin, fara adaos de grasime. Se toaca busuiocul , se curatia usturoul si se paseaza cu mixerul impreuna cu busuiocul tocat, parmezan , simburi de pin prajit si uleiul de masline. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si otet. Se repartizeaza apoi, lingura cu lingura deasupra salatei de rosii. Se oreneaza preparatul cu frunze de busuioc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise