Salata de rosii, mozzarella si busuioc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii de marime medie
  • 1 pachet de branza mozzarella in zer
  • aproximativ 20 de frunze de busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare si piper
  • paine ciabatta, incalzita in cuptor

Mod de preparare

1. Se spala si se taie rosiile in rondele subtiri. Se scurge branza de zer (ii mentine prospetimea). Se taie rondele mozzarella.

2. Se asaza mozzarella si feliile de rosii in randuri alternative pe platou.

3. Se spala frunzele de busuioc si se presara deasupra rosiilor si a branzei mozzarella la intervale egale.

4. Se picura uleiul de masline peste salata, se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu paine ciabatta calda!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise