Salata de sfecla

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sfecle rosii mici
  • 100 ml smantana
  • 2 lingurite de mustar
  • un hrean
  • zeama de lamaie
  • 2 oua
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Sfecla rosie se coace la cuptor si apoi se curata si taie in felii foarte subtiri. Se pregateste un sos din zeama de la o lamaie, mustar, smantana, sare si piper.

Se curata si se rade hreanul si se amesteca bine cu sfecla. Ouale se fierb.

Peste sfecla si hrean se toarna sosul si se decoreaza cu felii de oua si hrean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise