Salata de sfecla rosie cu ciuperci uscate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g sfecla
  • 60 g ciuperci uscate
  • 100 g ceapa
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare
  • otet si usturoi

Mod de preparare

Se coace sau se fierbe sfecla. Intre timp, se spala ciupercile uscate sau hribii in apa si se pun la inmuiat o ora in apa calduta, dupa care se pun la fiert. Sfecla fiarta se curata (daca este mare se taie in lung in 4) si apoi se taie in felii subtiri, se adauga ciupercile fierte si taiate, de asemenea, in felii subtiri, ceapa care s-a taiat marunt si s-a calit in ulei, piper, sare, otet si, dupa gust, usturoi pisat. Se amesteca impreuna toate ingredientele si se asaza intr-o salatiera. (Zeama ramasa de la ciuperci se foloseste la subtiat mujdeiul de usturoi, care se toarna in salata).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise