Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati sfecla rosie
  • 1lingura hrean ras, marinat in otet
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 lingura zahar tos
  • 3 linguri ulei de struguri
  • ½ lingurita sare

Mod de preparare

Spalam si punem sfecla la fiert circa 1h, pana intra furculita usor in ea. O scoatem din apa si o lasam la racit. O curatam si o taiem felii sau daca doriti o treceti prin razatoarea mare. Punem sfecla intr-o salatiera, adaugam hreanul, chimenul, zaharul,sarea si uleiul. Amestecam ingredientele cu o lingura dupa care salata este gata de servit.

Daca folositi hrean proaspat, ras, adaugati in plus 1 lingura otet (de preferat de mere).

O alta salata gustoasa si foarte sanatoasa.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise