Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru doua portii aveti nevoie de:
  • 100 g frunze de spanac proaspat
  • 80 g branza de capra
  • 60 g capsuni
  • 60 g smochine deshidratate
  • o lingurita seminte de susan prajite
  • Pentru dressing :
  • 6 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • o lingurita de miere de albine
  • o lingurita de mustar frantuzesc
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

In primul rand frunzele de spanac trebuie sa fie spalate in apa cat mai rece si apoi uscate foarte bine. Apoi se taie capsunile si smochinele felii subtiri si se adauga la salata de spanac impreuna cu branza de capra.

Pentru dressing se combina toate ingredientele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se serveste cu seminte prajite de susan.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise