Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru doua portii aveti nevoie de:
  • 100 g frunze de spanac proaspat
  • 80 g branza de capra
  • 60 g capsuni
  • 60 g smochine deshidratate
  • o lingurita seminte de susan prajite
  • Pentru dressing :
  • 6 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • o lingurita de miere de albine
  • o lingurita de mustar frantuzesc
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

In primul rand frunzele de spanac trebuie sa fie spalate in apa cat mai rece si apoi uscate foarte bine. Apoi se taie capsunile si smochinele felii subtiri si se adauga la salata de spanac impreuna cu branza de capra.

Pentru dressing se combina toate ingredientele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se serveste cu seminte prajite de susan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise