SALATA DE SPARANGHEL

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g sparanghel,
  • 1 piept de pui,
  • 3 oua,
  • 250ml ulei,
  • 1 lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita de mustar;

Mod de preparare

1. Sparanghelul se curata. Se spala sub jet de apa rece, se leaga si se fierbe in apa clocotita 30 de minute. Se scurge, se taie atele si se aseaza pe o salatiera.

2. Se prepara sosul de maioneza din cele 3 oua, ulei, sucul de la o lamaie si o lingurita de mustar.

3. Se acopera sparanghelul fiert cu sosul de maioneza, la care s-a adaugat carnea de pasare taiata marunt. Se pune la rece pana la servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise